01. november 2016

Invitation: Danskerne er vilde med USA som rejseland. Hvorfor?

Interessen for at rejse til USA har aldrig været større i Danmark. Efterspørgslen har blandt andet betydet, at en række flyselskaber (SAS og Norwegian) har oprettet nye ruter ikke alene fra København, men også fra Oslo og Stockholm til flere destinationer i USA.
Ved Stand Bys årlige Travel Awards-fest i Cirkusbygningen i København for nylig blev USA kåret som bedste oversøiske rejseland for sjette gang.
Men hvad er hemmeligheden bag, at danskerne er vilde med USA som rejseland?  Hvad gøres der fra destinationerne i de 50 stater, som er anderledes end andre landes markedsføring?                                                                                                                            Kan det gøres endnu bedre, og hvordan kan vi få endnu flere til at rejse til USA? Mangler der sæde- kapacitet på flyene? Hvordan med ruter fra provinsen? Hvordan med samarbejde på tværs med Visit Denmark og WOCO  med flere? Hvordan ventes turismen til USA at udvikle sig i fremtiden? Er der tendenser til nye innovative produkter, som gæsterne kan glæde sig til?
Ovennævnte er nogle af de spørgsmål, som et panel vil debattere på et medlemsmøde i Danske Rejsejournalister:
Torsdag den 24. november i TUI- huset (Kantinen 1. sal), Kirsten Walters Vej 7, Valby (10 minutters gang fra Valby station) kl. 16.00 til 18.00.
I panelet sidder adm. direktør Annelise Dam Larsen, Risskov Travel Partners, branddirektør Dorte Kuula, My Planet, adm. direktør i Atlantic Link og direktør i Discover America Karin Gert Nielsen, og salgs- og indkøbschef Jesper Ewald, FDM Rejser.
Deltagergebyr kr. 50, som betales kontant ved indgangen. Der er maksimum plads til 50 deltagere.
Der vil være mulighed for kaffe/te/vand under mødet, og vi slutter af med servering af sandwich/øl/vand og et glas vin.
 
Tilmelding senest søndag den 20. november kl. 12.00. Udeblivelse uden afbud senest 22. november vil medføre et no-show gebyr på kr. 200.
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NB. Fra Valby station går du mod Toftegårds Plads, herfra cirka 600 meter mod syd af Gl. Køge Landevej og første vej til højre er Kirsten Walters Vej. 50 meter fremme ligger nr. 7, og du går om på bagsiden af huset, hvor hovedindgangen findes. Inde i bygningen går du til højre og op ad trappen og til venstre to gange, hvorefter du finder kantinen.
 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle