08. juni 2016

Nyhedsbrev juni 2016

Sommeren står for døren, og du får lige sidste nyt fra foreningen inden årets første halvdel er gået.
Siden sidst har vi fået to nye branchemedlemmer, Malene Vinter og Sofie Lockhart Jacobsen, som begge ønskes velkommen i foreningen.
Efter generalforsamlingen har bestyrelsen haft et møde om nedsættelse af et PR- udvalg, og arbejdet fortsætter. Vi forventer at kunne præsentere et færdigt oplæg efter sommerferien.
Første medlemsmøde efter sommeren bliver den 6. september. Det bliver et på vej hjem-møde. I november vil vi arrangere et halvdagsmøde under overskriften ”Rejsejournalisternes dag”.
Bestyrelsen har besluttet, at vores rejsepris til næste år skal uddeles på generalforsamlingen. Her vil foreningen selv uddele prisen til en aktør i rejsebranchen, som har gjort noget godt for de danske forbrugere, som rejser til udlandet. Altså samme koncept som den tidligere rejsepris. Nærmere om prisen på vores Facebookside senere.
Referat fra generalforsamlingen samt regnskab ligger på vores hjemmeside.
Vi arbejder på at få løst problematikken med, at flere medlemmer i nogen tid ikke har modtaget vores invitationer, nyhedsbreve mv. og regner med, at problemet bliver løst i løbet af kort tid.
I ønskes alle en rigtig god rejsesommer. Pas på derude og god vind.
Vi ses til efterårets aktiviteter.
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen 

 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle