21. marts 2016

Invitation til medlemsmøde: Rejser og terror


Mange steder i verden oplever vi desværre terror, uro vold og skyderier - også i mange af de lande, vi gerne vil rejse til. Og i dag kan man næsten ikke vide sig sikker på at undgå terrorhandlinger og uro nogen steder i verden.  
Men hvordan forholder vi os til emnet?
Det vil Dansk Rejsejournalister gerne sætte til debat, og det sker på et gå-hjem-møde 
tirsdag den 19. april kl. 16.30 på Hotel Wakeup Copenhagen, Borgergade 9, København K.
Et panel bestående af rejseredaktør Tina Krongaard, Politiken, redaktionschef på Motor, Eric Andersen og to repræsentanter for tur-operatørerne, nemlig direktør Peder Hornshøj, Bravo Tours og pressechef i Star Tours, Nicolai Johansen, vil debattere problematikkerne.                                                                              De spørgsmål, der kan rejses, er, om medierne kan tillade sig at bringe rejsereportager fra byer/lande, der lige har været ramt af terror? Er det for ufølsomt, eller går vi slynglernes ærinde ved at pålægge os selv censur? Er det nok, at vi følger UMs rejsevejledninger, eller har vi et skærpet ansvar? Der lægges op til flere spørgsmål.
Vi glæder os til dette debatmøde og håber, at mange medlemmer vil møde op.
Efter mødet er hotellet vært ved en sandwich, øl, vand og kaffe.
Deltagelse er gratis, dog 100 kr. for gæster, der betaler kontant ved indgangen.  Der er plads til cirka 40 deltagere. Tilmelding til info@rejsejournalisterne.dk inden torsdag den 14. april kl. 12.00.                                                                                                                       

Bliver man forhindret i at møde, skal man framelde sig senest to dage før. Tilmeldte, som ikke møder op, vil blive opkrævet et no show-gebyr på kr. 200.

Vi glæder os til at se jer til denne paneldebat.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
Danske Rejsejournalister 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle