09. marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016Foråret er på vej, og vi er i gang med en ny sæson. Vi har allerede haft nogle gode arrangementer i årets første måneder. Kolding-besøget dagen før rejsemessen i Herning blev en kæmpesucces. Kolding har mange spændende seværdigheder at byde på - ikke mindst Koldinghus og Trapholt Museum samt den nærliggende by Christiansfeld, der er udpeget som verdenskulturarv.
Priserne
Overrækkelsen af vores priser i Herning forløb fint.  Havfrueprisen blev givet til Torben ”Træsko” Pedersen, Dyrehavsbakken, for hans initiativ til at etablere Korsbæk på Bakken efter den populære TV- serie Matador. Åres rejsejournalist blev rejsejournalist  Lars Johansen.

Ny i bestyrelsen
Generalforsamlingen forløb fint med deltagelse af godt 30 medlemmer. Her blev Judith Betak valgt ind i bestyrelsen, Velkommen til Judith. Hun afløser Lars Johansen, der ikke længere arbejder med rejsestof på BT. Han takkes for ti års fremragende indsats i bestyrelsen. Referat fra generalforsamlingen udsendes snarest. Årets regnskab udviste et overskud på knap 5000 kr.

Kommende arrangementer
Foreningens næste arrangement er et panelmøde den 19. april om terror på rejsemål. Invitation sendes ud i nær fremtid.
Foreningens Facebook side fungerer godt og er blevet fint modtaget af vores medlemmer, som stadig er velkomne til at blive medlem af Facebookgruppen og deltage aktivt i debatten om faglige emner og med gode korte rejsehistorier.

Nye medlemmer
Siden sidste nyhedsbrev har vi fået følgende nye mediemedlemmer, Mette Damgaard Petersen, Anne Kjøge og Ebbe Fischer og som branchemedlem Halfdan Timm. Velkommen til jer alle.                                                                                                                                                                  Vi skal samtidig opfordre alle vores medlemmer til lige at lave et serviceeftersyn af deres kontaktinformation på vores hjemmeside. Er navn, telefonnr. og ikke mindst mailadresse korrekt? Hvis ikke, så tøv ikke med at sende rettelser hurtigt til info@rejsejournalisterne.dk
Vi ønsker alle medlemmer og jeres familier en rigtig god påske og velkommen til et aktivt forår.
 
Venlig hilsen,
Bestyrelsen, Danske Rejsejournalister
 


 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle