15. januar 2016

Invitation til medlemsmøde: Tag vandvejenFerie til søs, hvad enten det gælder kanal-, flodsejlads eller krydstogter, bliver mere og mere populært. Derfor er ferie til søs i fokus på rejsejournalisternes første medlemsmøde i 2016, hvor tre helt forskellige ferieformer på vandet bliver præsenteret af et panel torsdag den 28. januar kl. 15.30.  
 
Salgschef Håkan Gullberg fra Rederi Gøtakanalen, vil fortælle om en helt speciel sejltur ad den snart 200 år gamle kanal med den spændende kulturhistorie. Direktør Heidi Maak fra Vitus Rejser fortæller om krydstoger på Europas floder med fokus på Rhinen og Donau. Sidste indlæg er fra direktør for United Spirit Nordic og PR-ansvarlig for Star Clippers i Middelhavet, Caribien og Asien, Christine Engen. Hun vil fortælle om luksuskrydstogt med sejlskib i blandet andet Middelhavet og i Caribien.
Ud over orienteringen om de tre meget forskellige produkter vil de tre indledere også fortælle om deres mediekontakt.
 
Mødet holdes                                                                                                                                               
Torsdag den 28. januar kl. 15.30 på Hotel Babette Guldsmeden, Bredgade 78, København Ø.
Efter mødet serveres et let traktement ved cirka 18-tiden.
Deltagergebyr er kr. 50 og 100 kr. for gæster. Der betales kontant ved indgangen.  Der er plads til cirka 50 deltagere. Tilmelding til info@rejsejournalisterne.dk inden mandag den 25. januar kl. 12.00 efter først-til- mølle-princippet.                                                                                                                       
Bliver man forhindret i at møde, skal man framelde sig senest to dage før. Tilmeldte, som ikke møder op, vil blive opkrævet et no show gebyr på kr. 200.
Vi glæder os til at se jer til denne paneldebat.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
Danske Rejsejournalister 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle