20. oktober 2015

Invitation til presseevent: THE SOUND OF SALZBURGERLAND

THE SOUND OF SALZBURGERLAND
 
Danskernes foretrukne skidestination i Østrig, SalzburgerLand, inviterer dig hermed til presseevent som optakt til vintersæsonen 2015-2016 – og det i helt særlige rammer.
 
Vi vil nemlig gerne give dig oplevelsen af SalzburgerLands smukke bjergskråninger, blå himmel, frostklare snepister og helt særlige ’gemütlichkeit’. Derfor vil vi gerne invitere dig til en lidt utraditionel presseevent, nemlig midt på scenen på Det Ny Teater omgivet af kulisserne til The Sound of Music, der i år har 50-års jubilæum.
 
Her vil repræsentanter for 5 regioner fortælle om deres nyheder for vintersæsonen 2015-2016. Hvem lover snegaranti? Hvem viser sig at have det bedste familiested, og hvor skal man tage hen, hvis man er til afterskiing og jägerbombs?
 
Det får du svarene på onsdag den 28. oktober kl. 15.00 på ’de skrå brædder’ på Det Ny Teater. Her vil vi desuden byde på et par lokale lækkerier fra SalzburgerLand, apfelstrudel og mousserende vin.
 
Desuden har vi inviteret en af forestillingens skuespillere til at komme forbi og fortælle os lidt om den berømte musical, og hvordan man får skabt en stemning af SalzburgerLands natur og kultur midt på ’stenbroen’ i København.
 
Alle deltagere ved presseeventen vil desuden automatisk deltage i lodtrækningen om en weekendtur på ski til herlige SalzburgerLand.
 
For tilmelding og spørgsmål skriv venligst til Anne Ø. Laursen hos EHRENBERG Kommunikation senest fredag den 23. oktober på e-mail al@ehrenberg-kommunikation.com.
 
Vi glæder os til at tage imod dig!
 
Bedste hilsener
SalzburgerLand Tourismus
 
 
Presseeventen afholdes på Det Ny Teater, Gammel Kongevej 29, 1610 København V.
Indgang via hoveddøren til foyeren under hvælvingen.
 
De fem regioner, du vil møde, er:
 
  • Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn
  • Obertauem
  • Zell am See-Kaprun
  • Wagrain-Kleinarl
  • Gastein


Til nyhedsoversigt
  • Se alle