13. oktober 2015

Tilmeld dig nu. Anden mail: Indbydelse til paneldebat: Hvad må Tivoli egentlig?


 
I marts i år fik Tivoli endnu et afslag fra Københavns Teknik- og Miljøudvalg i forbindelse med et byggeprojekt. Denne gang til planerne om at opføre en ny musik- og balletskole som en tilbygning til Tivolis Koncertsal.
     ”Det fremlagte projekt bliver for højt, for kompakt og uharmonisk i forhold til omgivelserne, sagde Københavns Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell (EL) dengang.
     Reaktionen fra Tivoli var, at man var rystede over afslaget, der blot var det seneste i en række. Tidligere har Tivoli blandt andet ønsket at bygge ”Tivoli Kanten”, et knap 8.400 m2 stort byggeri med butikker, restauranter og hotelværelser samt et 112 meter højt hotel- og lejlighedstårn.
     Det rejser spørgsmålet ”Hvad må Tivoli egentlig?".
     For er sagen ikke, at Tivoli er fanget mellem et naturligt ønske om at udvikle forretningen og de hensyn, der skal og må tages til Tivolis omgivelser i det indre København? Dertil kommer, at alle vi danskere synes, at vi også har lidt ejerskab på Tivoli og helst ikke ser, at haven ændrer sig for meget.
     Til at besvare dette og andre relevante spørgsmål har Københavns Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell og Tivolis administrerende direktør Lars Liebst indvilget i at mødes til en paneldebat arrangeret af Danske Rejsejournalister.
     I debatten deltager også Lars Erik Jønsson, viceadministrerende direktør i Visit Denmark, der blandt andet vil komme ind på den rolle, Tivoli spiller i forbindelse med de tusindvis af internationale gæster, der besøger hovedstaden.
 
Tirsdag den 20. oktober 2015 kl. 15.30-17.30 på Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, København V.
Kl. 15.30       Velkomst og rundvisning ved Tivoli Hotel & Congress Center.
Kl. 16.00       Paneldebat mellem Lars Liebst, Morten Kabell og Lars Erik Jønsson med spørgsmål fra salen.
                        Ordstyrer Anne-Vibeke Isaksen, formand for Danske Rejsejournalister.          
Kl. l7.30        Afslutning.
                     
Af respekt for paneldeltagerne, der har taget sig tid i deres travle programmer til at deltage i arrangementet, og Tivoli Hotel & Congress Center, der har været så venlige at invitere os, vil vi henstille til, at man overholder mødetidspunktet.
Deltagelsen er gratis, dog 150 kr. for gæster. Tilmelding til
Anne-vibeke@rejsejournalisten.dk

inden onsdag den 14. oktober kl. 12.00 Bliver man forhindret i at møde, skal man framelde sig senest dagen før. Tilmeldte, som ikke møder op, vil blive opkrævet et no show-gebyr på kr. 200.

Tivoli Hotel & Congress Center byder på kaffe, te, kage og frugt undervejs.
 
Med venlig hilsen Bestyrelsen,
Danske Rejsejournalister


Til nyhedsoversigt
  • Se alle