19. august 2015

Pressetur - Dagstur med aktiv ferie på Nordkysten af Djursland

 

Waders - Sejltur - Watercast - Mad på bål

Vi starter i Grenaa, hvor vi byder på formiddagskaffe i waders omkring vores flydende bord. Vi tager nogle net med og forsøger at fange lidt godt til frokosten.

Efter kaffen tager alle våddragter på. Derefter går vi ombord i vores store gummibåd "Havørnen", en såkaldt Rib. På Havørnen vil vores gæster få mulighed for at prøve et watercast - en frømandsafsætning. Vi fortsætter derefter med en introduktion til snorkling.

Frokosten vil være krabbe/rejesuppe med brød.

Vi hopper derefter i vores biler og kører til de meget spektakulære kalkklinter ved Sangstrup og Karlby. Eftermiddagskaffen indtages på Gjerrild Strand camping. Efter kaffen fortsætter vi til Fjordcentret ved Voer Færgested, Randers fjord.

På Fjordcentret bliver vi indkvarteret, og der er mulighed for at overnatte på værelser (Vi har 6 værelse med plads til 4 personer i hvert værelse), i Lavu (telt) eller i shelter.

Aftensmåltidet vil blive tilberedt over Bål i Bålhuset eller i en af vores store Lavuer. Såfremt vejret tillader det, slutter vi dagen en kanotur på Randers fjord med aftenkaffe i rørskoven.

Praktiske oplysninger

Dato: Tirsdag den 15. september med start kl. 10.00 i Klithuset, Klitvej 1, 8500 Grenaa.

I skal huske:

  1. Tøj der er egnet til udendørs brug, evt skiundertøj eller lignende til brug under våddragten.
  2. Sengelinned hvis du vil overnatte indendørs, liggeunderlag og sovepose hvis du vil overatte udendørs.

Flere oplysninger ved Centerleder Carsten Enemark på ce@kystogfjordcentret.dk eller på 2347 7565

Kyst- og Fjordcentret er et naturformidlingscenter med den mission at tilbyde naturoplevelser og naturvejledning gennem aktive, nærværende og involverende oplevelser i hele Norddjurs kommune.

Vi driver 2 Blå Flag centre, rullende naturoplevelser og besøgscentret Fjordcentret.

Læs mere om os på www.kystogfjordcentret.dk

P.S.: Vil du  komme dagen før er der mulighed for overnatning i luksus campinghytte på DCU Gjerrild Strand Camping.Til nyhedsoversigt
  • Se alle