22. juli 2015

Invitation til medlemsmøde: Tysk Turist Information på ny kurs


Alle er enige om, at Tyskland er et spændende og interessant rejseland, og det ligger tæt på Danmark. Ikke uden grund er det danskernes mest foretrukne rejseland. Men hvordan man at markedsføre sig i fremtiden med en ny turistchef. Landets mangeårige turistchef Bernd Hässler er gået på pension, men Tysk Turist Information har ansat Østrigsk turistchef i København, Bo Schou Lauridsen Han er chef for hele nordøst-Europa.
Det er lykkedes Danske Rejsejournalister at få arrangeret et møde med Bo Schou Lauridsen mandag den 10. august. På mødet vil han fortælle om sine visioner for jobbet, og om hvordan han vil videreføre strategierne med at markedsføre Tyskland i Danmark. Desuden vil han orientere om nye initiativer, og ligeledes vil han komme ind på, hvordan han som ny chef vil servicere medierne enten på grupperejser eller individuelt.
Mødet holdes som et gå-hjem-møde mandag den 10. august kl. 16.00
 Hos Essencius , Dronningens Tværgade 7, gårdhus 2, 1302 København K


Det koster kr. 50 at deltage og der betales ved ankomsten.
Essencius er ved afslutningen af mødet cirka kl. 18.00 vært ved en forfriskning samt sandwiches.
Tilmelding til info@rejsejournalisterne.dk inden tirsdag den 4. august 2015 klokken 12.00. Bliver man forhindret i at møde, bedes man framelde sig senest lørdag 8.august. kl. 12.
Tilmeldte, som ikke møder op, vil blive opkrævet et no show gebyr på kr. 200.
Gæster er velkomne til mødet mod et gebyr på kr. 100, som betales kontant ved indgangen.
 
Venlig hilsen,
Bestyrelsen.

 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle