31. marts 2015

Nyhedsbrev: 40 år med Danske Rejsejournalister

Den nye sæson er godt i gang. Sæt kryds ved den 5. maj, hvor vi holder vores jubilæumsfest.                                                                                                                                  
Siden sidste nyhedsbrev har foreningen fået seks nye medlemmer, nemlig Katrine Schousboe Larsen, Nordjyske Medier, Frederik Valmin, FDM, som mediemedlemmer og Joshua Dalgaard, Bandholm Hotel, Jens Fonsbøl, Best Travel, Julie K. Jersin, FDM og Hanna Johansson, Related, som branchemedlemmer. De ønskes alle velkommen i foreningen.                                                                                                                                                      
Vi skal samtidig opfordre alle vore medlemmer til lige at lave et serviceeftersyn af deres kontaktinformation på vores hjemmeside. Er navn, telefonnr. og ikke mindst mailadresse korrekt? Hvis ikke, så tøv ikke med at sende rettelsen hurtigt til info@rejsejournalisterne.dk. Desuden må I gerne anbefale medlemskab til foreningen til relevante medie- og branchefolk, I kender.
Priserne
Overrækkelsen af vores priser forløb fint. Den 16. januar blev SOS International Rejseprisen overrakt til Den Spanske Stats Turistkontor i København, ligesom vi kårede årets rejsefoto, der var taget af journalist Svend Klarskov. Festlighederne blev holdt på Radisson Blu Royal Hotel i København med deltagelse af knap 100 af foreningens medlemmer. I Herning gik Havfrueprisen til Færgen, mens Niels Henrik Jensen, Kolding, blev kåret som årets rejsejournalist.
Desværre har SOS International trukket sig som sponsor. Derfor vil bestyrelsen nu finde en ny sponsor til rejseprisen.
Generalforsamlingen forløb fint med deltagelse af knap 30 medlemmer. Alle i bestyrelsen blev genvalgt. Regnskabet udviste et lille overskud på godt 1000 kr. Se referatet på vores hjemmeside www.rejsejournalisterne.dk
Kommende arrangementer
Foreningens næste arrangement er et panelmøde den 9. april om forsikringer. Det er stadig muligt at tilmelde sig. Den 5. maj er det 40 år siden, at foreningen blev dannet. Det fejrer vi ved et socialt arrangement i København på datoen. Invitation sendes ud lige efter påske.
Foreningens Facebook-side fungerer godt. Den er blevet godt modtaget af vores medlemmer, som stadig er velkomne til at blive medlem af Facebook-gruppen og deltage aktivt i debatten om faglige emner og gode, korte rejsehistorier.
Vi ønsker alle medlemmer og jeres familier en rigtig GOD PÅSKE og velkommen til et aktivt forår.
 
Bestyrelsen, Danske Rejsejournalister.

 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle