16. marts 2015

Medlemsmøde om rejseforsikringer


Er rejseforsikringerne dækkende, og har Danmark et godt beredskab for den rejsende?
 Det gule og det blå sygesikringskort er i spil. Hvad dækker kortene og hvor, og er informationen om overgangen til det blå kort blevet forstået af borgerne?
Hvad sker der, hvis man ikke har det blå kort med på rejsen? Hvordan sikrer de rejsende sig, at de er dækket korrekt?  Nogle forsikringer dækker eksempelvis ikke VED skiUHELD, andre dækker ikke personer over 70 år. Hvad gør man, hvis man er kronisk syg? Og hvordan med kreditkort og indboforsikringer? Hvordan virker alarmcentralerne?
Det er blot nogle af de mange spørgsmål, som det rejseglade Danmark stiller i en verden, hvor terrortruslen aldrig har været større.
På et medlemsmøde den 9. april sætter Danske Rejsejournalister fokus på emnet. Vi har samlet et panel, som vil debattere ovennævnte og andre spørgsmål.
Panelet består af ambassadør Ole Egbjerg Mikkelsen fra Udenrigsministeriets borgerservice. Fra Falck direktør Jørgen Petersen, Global Assistance. Fra Europæiske Rejseforsikring, direktør Dan Kjølhede Laursen. Fra forsikringsselskabet SafeAway, direktør Ole Ærthøj og fra Patientombuddet specialkonsulent Signe Struberga.  
Mødet holdes
torsdag d. 9. april kl. 15.30 til 18.00 hos mediebureauet Isobar, Overgaden Neden Vandet 7. (200 meter fra Metrostationen Christianshavn).
Deltagelse er gratis.  Ved ankomsten er der kaffe og kage, og som afslutning serveres en drink.
Tilmelding til info@rejsejournalisterne.dk inden onsdag den 1. april 2015 klokken 12.00.                Bliver man forhindret i at møde, bedes man framelde sig senest 36 timer før mødestart. Tilmeldte, som ikke møder op, vil blive opkrævet et no show gebyr på kr. 200.
Gæster er velkomne til mødet mod et gebyr på kr. 100, som betales kontant ved indgangen.                               Med venlig hilsen og på gensyn.
Bestyrelsen
 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle