03. februar 2015

Besøg i Odense dagen før Ferie for alle i Herning

Takket være en række sponsorer: Udvikling Fyn, Visit Odense, HCA Lufthavnen,  Bravo Tours, Albatros   m.fl. er det lykkes at få et program i stand dagen før rejsemessen i Herning.
Programmet ser således ud:
Torsdag 19. februar                                                                                                                        
Kl. 07.30    Afgang i bus fra Københavns Hovedbanegård  (Ingerslevsgade (DGI-byen). Opsamling i Korsør. Der serveres kaffe og morgenbrød i bussen på vej til Odense, ligesom der er øl og vand i bussen.                                                                                                                                                                    
Kl.10.00     Ankomst til Sortebrødre Torv. Besøg i Møntergården.  Introduktion til det kommende Eventyrhus på Thomas B. Thriges Gade samt til Fodsporene v. Henrik Lûbker. Kig inden for i Den Røde Infobox. Præsentation af de mange nye initiativer i Odense centrum.
Kl. 13.00    Frokost i skønne omgivelser på én af Odenses nye cafeer, som ligger med udsigt til Odense Å. Under frokosten vil der være korte oplæg om  ”Eventyr på Åen”, HCA Festivals, Tinderbox.                                                                                                                                                                                       Lars Barkholt, direktør for Norwell, den fynske producent af udendørs fitnessparker, kommer forbi og fortæller om virksomhedens eksporteventyr til hoteller, krydstogtsskibe og en lang række amerikanske stater.                                                                                           
Kl. 14.30     Afgang med bus til HCA Lufthavnen . På vejen kommer vi bl.a. forbi havneområdet med Kulturøen m.m. samt Byens Bro. På vejen gøres der et kort stop og et kig inden for på Danmarks Jernbanemuseum, som netop har åbnet en helt ny ”station” for børn.
Kl. 15.30    Ankomst til lufthavnen. Rundvisning og orientering ved  lufthavnsdirektør Christian Berg (droner, fremtidsprojekter i lufthavnen, charterfremtiden, baneforlængelse m.m. )  Der sluttes med kaffe og kage.
Kl. 17.30    Bussen kører tilbage til Odense og besøg på Brandts Klædefabrik.
Kl.19.00     Middag på Kong Volmer på Brandts. Værter er Visit Odense med deltagelse af sponsorer m.fl.
Kl. 21.30    Afgang til fods til overnatning på First Hotel Grand Odense. Aftenkaffe.
Fredag 20. februar
kl.: 06.15  Morgenmad                                                                                                                                                       
kl.: 07.00  Afgang med bus til Herning Messecenter
kl. 18.00 Bussen returnerer til København. Ankomst Hovedbanegården ca. kl. 22.00
Pris: Kr. 500,-
Prisen  er inkl. bus til Odense /Herning og retur til København samt overnatning i Odense inkl. frokost, middag og morgenmad samt sandwiches i bussen på turen retur til København.  For medlemmer vest for Storebælt, der ønsker at deltage uden overnatning/buskørsel,  er prisen kr. 300.
Deltagere, der har afsætningsmuligheder af artikler/omtale fra besøget i Odense, vil blive prioriteret først.
Tilmelding senest onsdag den 4. februar  kl. 12.00info@rejsejournalisterne.dk.                                                                            
De tilmeldte vil få besked direkte om, hvorvidt turen  gennemføres, og om de er med, hvorefter deltagergebyr indbetales senest den  6. februar kl. 12.00.  Indbetaling til Danske Rejsejournalisters konto nr. 7436 106 9672 i Nordjyske Bank. Husk i din tilmelding at skrive, hvor du står på bussen. og om du ønsker overnatning i Odense.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen. 
 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle