19. januar 2015

Stædighed belønnes

Den Spanske Stats Turistbureau blev vinder af SOS International Rejseprisen 2015. Fra venstre Danske Rejsejournalisters formand Anne-Vibeke Isaksen, direktør Juan Francisco Cervero og  pressechef Fortuna Isabel Lehnsdal.
Gennem 50 år har Den Spanske Stats Turistbureau i København arbejdet utrætteligt for at bevare Spanien i den absolutte top over danskernes foretrukne feriemål. Det samtidig med at en lang række udenlandske turistkontorer en efter en har drejet nøglen om i København eller flyttet aktiviteterne til Stockholm.
En sådan dedikation skal belønnes, mener Danske Rejsejournalister, som i dag overrakte SOS International Rejseprisen 2015 til Francisco Cervero, direktør for Den Spanske Stats Turistbureau ved en festlighed på Radisson Blu Hotel i København. I sin begrundelse sagde Danske Rejsejournalisters formand Anne-Vibeke Isaksen blandt andet, at prisen skal ses som anerkendelse for bureauets nærvær, fremragende service og stribevis af initiativer. Ligesom det altså også tæller med, at Spanien stædigt har fastholdt sin repræsentation i København.
Der var indstillet tre kandidater til årets SOS International Rejsepris. Foruden Den Spanske Stats Turistbureau var det Icelandair og Bella Vista Travel.
I forbindelse med prisoverrækkelsen fortalte chefen for Health Care, Medical Operations Care, Dan Pedersen, om arbejdet i SOS alarmcentral. Mens pauserne blev udfyldt af anmelderroste Marianne Green Trio, som gav sin personlige fortolkning af traditionelle irske sange tilsat små doser irsk stepdance. Som afslutning på prisfesten blev journalist Svend Klarskovs rejsefoto fra Østrig kåret som bedst af alle de fotos, der var indsendt til rejsejournalisternes konkurrence på Facebook om Årets Rejsefoto. 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle