21. januar 2014

Talentpris uddelt på feriemesse i Bella

Talentpris uddelt på feriemesse i Bella Center
Foreningen af Danske Rejsejournalister overrakte forleden ”Talentprisen 2014” til journalist Parastou Booyash. Det skete på Ferie & Fritid i Bella Center.

Årets Talentpris går til en person, der viser udpræget talent indenfor rejsejournalistik.

”De bedste resultater kommer fra passion, et skævt syn på livet og bunkevis af positive vibrationer” Sådan beskriver dagens prismodtager sig selv på det professionelle netværk Linkedin. Og ligesom alt andet, hun skriver i dagblade, magasiner og den virtuelle verden, rammer karakteristikken plet.

Parastou Booyash er uddannet journalist fra Danmarks Media- og Journalist Højskole samt kandidat i sprog og kommunikation fra CBS.

- Parastou rummer akkurat den kombination af professionalisme og personlig, til tider underfundig stil, der gør, at vi i Danske Rejsejournalister har valgt at give hende årets Talentpris, sagde Anne-Vibeke Isaksen, formand for Danske Rejsejournalister i forbindelse med prisoverrækkelsen.

Parastou Booyash har arbejdet som freelancejournalist siden 2010, og enhver, der har rejst med eller på anden måde arbejdet sammen med hende ved, at hun har god energi og det drive, der er nødvendigt for at klare sig som freelancer i dagens Danmark.

- Hun kan sit journalistiske håndværk og leverer varen, hvad enten hun skriver til en landsdækkende eller regional avis, et kvindemagasin eller en blog nettet, er det en egenskab, der er en forudsætning for at kunne klare sig på et stadigt mere presset mediemarked, sagde Anne-Vibeke Isaksen.

Parastou Booyash elsker at give læserne og brugerne nye og uventede oplevelser, og det er bl.a. den tilgang til rejsejournalistikken, der gør hende til en oplagt modtager af Danske Rejsejournalisters Talentpris 2014.
  

 


Til nyhedsoversigt
  • Se alle