28. april 2014

Festlig fødselsdagsevent

Festlig fødselsdagsevent
På billedet ses direktør Karen Nedergaard (th) Andersens Boutique Hotel sammen med sekretariatschef i Danske Rejsejournalister Aage Krogsdam ved fejringen af H. C. Andersens fødselsdag på hotellet. (foto: Johnni Balslev)Danske Rejsejournalister fejrede H.C. Andersens 209. fødselsdag på festlig vis den 2. april. Det skete meget passende på Andersen Hotel i Helgolandsgade i København, som hoteldirektør Karen Nedergaard har gjort til et både smart og hyggeligt boutiquehotel med 73 værelser og suiter.
Festlighederne blev holdt i stueetagen, hvor lobby & loungeområdet indeholder både bar og masser af siddepladser til hotellets gæster.
Godt 25 medlemmer deltog i et par hyggelige timer, indledt med et glas mousserende vin og snacks, som Karen Nedergaard bød på. Derefter blev der lejlighed til at se et par af de smagfuldt indrettede /juniorsuiter. Karen Nedergaard er tredje generation i en hotelfamilie, som ejer Absalon Hotel og Andersens Hotel, der tidligere hed Selandia. Hun fortalte om Andersen Hotel og hun sine ideer og visioner for det - det markedsføres meget på de sociale medier og har rigtig godt fat i gæster fra kultur- og gastrosegmentet. Navnet Andersen skaber, ikke mindst i Kina og Japan, associaltioner til netop foreningens honorære medlem, den verdensberømte eventyrdigter  H.C. Andersen, selv om det slet ikke er opkaldt efter denne, men efter fr. Nedergaards faster Erna Andersen. Beliggenheden midt i det pulserende Vesterbroliv er noget, gæsterne er glade for.
Et af aftenens muntre indslag var en quiz om H.C.Andersen, som denne skribent havde udarbejdet. Der blev gået ivrigt til den, mens vi nød et par glas vin, og de 14  spørgsmål kom vidt omkring i Andersen-universet. Rejsejournalist Trine Daimi havde flest rigtige svar og fik en stor (grim) ælling, mens vort nye branchemedlem fra DFDS, Rikke Rothstein, blev en flot toer og fortjente et par ekstra ællinger (alle fremmødte blev begavet med én i dagens anledning.).

Tusind tak til vores to sponsorer ved arrangementet, Andersens Boutique Hotel samt Jesper Boas Smith fra Bella Vista Travel. I dagens anledning havde Bella Vistas  moderselskab Travel House A/S ydet et sponsorbeløb til arrangementet, hvilket vi er meget glade for.                                                                                          

Alt i alt var det et eventyrligt hyggeligt og afslappende socialt event.  


Til nyhedsoversigt
  • Se alle