31. oktober 2018

Nyhedsbrev: Medlemsarrangementer og rejsepriser


Vi har i årets løb desværre måttet aflyse et socialt arrangement før sommerferien på Refshaleøen på grund af manglende tilslutning. Et møde planlagt til at finde sted i oktober bliver gennemført i januar 2019, og det vil handle om bæredygtig turisme. Vi vender tilbage  herom snarest.                                                                Besøget i Københavns Lufthavn den 19.  november tegner godt . Der er plads til cirka 30 deltagere, og allerede nu har vi godt 20 tilmeldinger. Desuden  inviterer vi  til et møde om rejsemessernes fremtid med paneldebat og afsluttende med socialt samvær omkring et glas gløgg. Det bliver den 3 december. Invitation sendes ud snarest.
Ferie for Alle i Herning                                                                                                                                    Med hensyn til Ferie for Alle i Herning bliver der ikke arrangeret nogen todagestur i 2019. Vi kan ikke skaffe sponsorer. Derfor bliver der tale om en endagstur til messen med  afgang fra København kl. 05.30. Invitation udsendes senere.
Rejsepriser                                                                                                                                                                           Det er også tid til forslag til kandidater til vores rejsepriser:                                                                                                  Havfrueprisen, der går til en person, organisation eller lignende, som har gjort noget særligt for danskerne i Danmark, og Årets Rejsejournalist. Begge priser uddeles på Ferie for Alle i Herning. Rejsejournalisterne Rejsepris, der går til en person, organisation, virksomhed eller lignende, som har gjort noget særligt for danskernes ferie i udlandet, uddeles i marts i forbindelse med vores                                                                                       generalforsamling.
Alle forslag bedes indsendt på info@rejsejournalisterne.dk senest den. 15. december 2018.
Nye medlemmer                                                                                                                                                         Siden sidste nyhedsbrev har vi fået et enkelt nyt branchemedlem, nemlig Jesper Nygaard fra Turistkontoret i Guldborgsund kommune, og som mediemedlem Kirstine Krefeld. Vi ønsker begge velkommen i foreningen.                                                                                                                                                  Vi skal samtidig opfordre alle vores medlemmer til at lave et serviceeftersyn af deres kontaktinformation på vores hjemmeside. Er navn, telefonnummer og ikke mindst mailadresse korrekt? Hvis ikke - så tøv ikke med at sende rettelser hurtigt til info@rejsejournalisterne.dk.
Generalforsamling                                                                                                                                                   Der indkaldes til årets generalforsamling tirsdag den 5. marts 2019. Dagsorden med tid og sted udsendes i januar måned. Husk at forslag til generalforsamlingen skal indsendes til bestyrelsen senest en måned før.
Med venlig hilsen bestyrelsen.


Til nyhedsoversigt
  • Se alle