18. december 2017

Nyhedsbrev: Glædelig jul og godt nytår

Så er 2017 ved at rinde ud, og bestyrelsen vil hermed takke for jeres opbakning til arrangementerne i årets løb.
Medlemsarrangementer i 2017
Vi har i årets løb haft en bred vifte af medlemsarrangementer, som har trukket mange medlemmer til. Størst tilslutning fik det længe ventede “Rejsejournalistens Seminar” i oktober, hvor foreningen tog et par skridt ind i fremtiden med inspirerende oplægsholdere, der klædte os på til ikke bare fremtidens men også til nutidens brogede mediemarked. De var inspirerende og til tider provokerende, hvilket viste sig velkomment hos medlemsskaren. I november satte foreningen fokus på langruter og rejsetendenser ved en paneldebat i København. I juni tog vi til Sydfyn, hvor vi i samarbejde med Færgen havde arrangeret en dag med indlæg fra den fynske fødevarevent i 2017, besøg i Bøjden og ved Fynshav, og Sønderborg Slot blev det også til. På foreningens generalforsamling tirsdag d. 14. marts på Hotel Wakeup Copenhagen uddeltes Rejseprisen til Primo Tours, som har markeret sig på nytænkende vis på ganske få år. Ved åbningen af Ferie for Alle 2017 blev årets priser også uddelt, og stemningen var i top på vores provinstur. Årets første medlemsarrangement havde overskriften "I ferien går vi fra on-line til on-life”, som gav gode bud på fremtidens måde at rejse på. 
Nye medlemmer Siden sidste nyhedsbrev har vi fået følgende nye medlemmer: Pernille Rask, freelancejournalist, Karin Møller Olsen, freelancejournalist, og Torben Brandt, journalist DCU. Alle ønskes velkommen i foreningen.                                                                                                                                                   
Vi skal samtidig opfordre alle vores medlemmer til at lave et serviceeftersyn af deres kontaktinformation på vores hjemmeside. Er navn, telefonnummer og ikke mindst mailadresse korrekt? Hvis ikke - så tøv ikke med at sende rettelser hurtigt til info@rejsejournalisterne.dk.

Rejsepriser:
Det er også tid til forslag til kandidater til vores Rejsepriser.                                                                                                 
Havfrueprisen, der går til en person, organisation eller lignende, som har gjort noget særligt for danskerne i Danmark, og Årets Rejsejournalist. Begge priser uddeles på Ferie for Alle i Herning.                                                                                           
Rejsejournalisternes Rejsepris, der går til en person, organisation, virksomhed eller lignende, som har gjort noget særligt for danskernes ferie i udlandet.                                                                                                                              
Prisen uddeles i forbindelse med vores generalforsamling i marts.
Alle forslag bedes indsendt på info@rejsejournalisterne.dk senest den. 8. januar 2018

Generalforsamling
Der indkaldes til årets generalforsamling den 1. marts 2018 på Hotel Astoria lige ved Hovedbanegården.
Dagsorden ifølge vedtægterne. Husk at forslag til generalforsamlingen skal indsendes til bestyrelsen mindst en måned før. Tidspunkt og dagsorden sendes ud kort ind i det nye år. Husk at reservere dagen.

Ferie for alle i Herning
Vi regner med som sædvanlig at arrangere en medlemstur dagen før åbningen i Herning, i år til Aarhus. Nærmere herom kort ind i det nye år.
Danske rejsejournalister takker for bidrag fra foreningens sponsorer i 2017. 
Vi ønsker alle medlemmer og jeres familier en rigtig glædelig jul og et godt nytår og på gensyn i 2018.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen  


Til nyhedsoversigt
  • Se alle