27. juni 2017

Nyhedsbrev: God sommer

Sommeren står for døren, og bestyrelsen vil hermed takke for jeres opbakning til arrangementerne i første halvdel af året. Der har været fart på. Vi startede med et medlemsmøde med over 35 deltagere, hvor der var fokus på nye rejsemål i en verden præget af terror.
Derefter tur til Billund i forbindelse med Ferie for Alle i Herning. Her uddelte vi priserne Årets Havfruepris og Årets Rejsejournalist. Senere på vores generalforsamling i marts uddelte vi vores egen rejsepris. I foråret har vi ligeledes arrangeret to presserejser, en til Lolland og Als samt en tur til Skåne. Ligeledes har vi formidlet flere presserejser for vores branchemedlemmer.
Det første arrangement efter sommerferien bliver den 22. august til Lolland, hvor vi er inviteret af Bandholm Hotel. Mere herom senere.   

Nye medlemmer
Siden sidste nyhedsbrev har vi fået følgende nye medlemmer mediemedlemmer: Anne C. Persson og Lone Holm. De ønskes velkommen i foreningen.                                                                                                                                                    Vi skal samtidig opfordre alle vore medlemmer til at lave et serviceeftersyn af deres kontaktinformation på vores hjemmeside. Er navn, telefonnr. og ikke mindst mailadresse korrekt? Hvis ikke – så tøv ikke med at sende rettelser hurtigt til info@rejsejournalisterne.dk.

Facebook
Husk at indsende små rejsetips til vores Facebookside. De sendes til redaktionen på info@rejsejournalisterne.dk.
Vi ønsker alle medlemmer og jeres familier en rigtig god sommer med masser af oplevelser i ind- og udland. På gensyn i august.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen  


Til nyhedsoversigt
  • Se alle