03. oktober 2014

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Vind et luksusophold på Hotel Phoenix Copenhagen
Danske Rejsejournalister går nu på Facebook, hvor du på foreningens side blandt andet kan læse om de kommende arrangementer, debattere aktuelle emner inden for rejselivet, udveksle/efterspørge tips eller dele dine rejseoplevelser med de øvrige medlemmer.

Lige nu og de næste tre uger ’åbner vi ballet’ med en konkurrence på siden, hvor førstepræmien er et luksusophold for to til Hotel Phoenix Copenhagen (lørdag–søndag) i et deluxe dobbeltværelse inkl. morgenmad. Andenpræmien er en ’forkælelseskurv’ med solprodukter fra hudplejefirmaet Derma.  

Danske Rejsejournalisters Facebook-side er et lukket forum, hvortil kun medlemmer af foreningen har adgang. Du finder siden ved at skrive Danske Rejsejournalister i søgefeltet på din egen Facebook-side eller ved at søge på Danske Rejsejournalister + Facebook på Google. Du finder konkurrencespørgsmålet på forsiden af vores nye Facebook-side.

Efterårs aktiviteter
Inden årets udgang arrangerer foreningen to medlemsmøder.

Det første holdes 22. oktober, hvor vi sætter fokus på onlinebooking, hvor blandt andre Hotels.com er blevet stærk kritiseret for at manipulere med oplysningerne om ledige værelser på de hoteller, der er utilfredse med prisen for at være med blandt sitets søgemuligheder samt at påføre hotellerne store udgifter, der presser dem økonomisk. Direktør Sandra Plesner fra Hotel Guldsmeden, der har været blandt kritikerne, direktør Katia Østergaard fra Horesta samt Henrik Strand, Booking.com er med i panelet.      

Den 25. november sætter vi fokus på rejsearrangørernes udfordringer og deres evne til nytænkning i et marked, hvor kundernes krav og forventninger er stærkt stigende år for år. I panelet deltager repræsentanter for bl.a. Star Tours og Spies Rejser.
Reserver allerede nu de to datoer. Invitation udsendes senere.

Husk "Spanien i ord"-konkurrencen                                                                                                                                        For tredje år i træk indbyder Det spanske Turistkontor i Købehavn alle, som har fået publiceret artikler om Spanien i danske printmedier i perioden fra 1 juli 2013 til 30. juni 2014, til at indsende deres artikler i PDF-format til: fortuna.lehnsdal@tourspain.es.      

Et dommerpanel finder vinderen, som modtager et fire dages ophold i Sierra de Guara inklusiv fly, hotel og ture i området. Sidste frist for indsendelse af artikler er den 3. oktober 2014, og vinderen får besked direkte.

Bestyrelsen i Danske Rejsejournalister bakker op om det gode initiativ fra vores spanske venner og kollegers side og opfordrer hermed alle medlemmer, som det er aktuelt for, til at deltage i konkurrencen.

Ski- event i København
SalzburgerLand Tourismus inviterer til et ski-event i København torsdag den 2. oktober fra kl. 16.00 på Experimentarium City, Trangravsvej 10-12 København K. (Papirøen). Her bydes på østrigsk øl, vin og lidt at spise.

Der er tilmelding direkte til Anne Ø. Laursen hos Ehrenberg Kommunikation senest mandag den 29. september på e-mail: salzburgerland@ehrenberg-kommunikation.com.

Medlemsnyt
Siden sidste nyhedsbrev har vi fået et nyt medlem, nemlig Henrik Strand fra Booking.com. Han ønskes velkommen i foreningen.


Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
Danske Rejsejournalister


Til nyhedsoversigt
  • Se alle